© VRT

Josje vertelt waarom ze niet huilde bij afscheid van K3

In de eerste aflevering van 'Buurman wat doet u nu?' ging Cath Luyten met Josje Huisman, de voormalige "blonde van K3", terug naar Meppel in het noorden van Nederland. Daar praatte ze openhartig over het einde van K3.

boj

Karen en Kristel hielden het niet droog toen het afscheid van K3 live op tv werd aangekondigd. Maar wat ging er toen door Josje heen? "Ik stierf van de zenuwen. Dan kan ik niet ineens beginnen te huilen, want dat is helemaal geblokkeerd. Natuurlijk doet me dat wel iets, maar ik ga niet tranen met tuiten huilen op tv. Ik doe dat gewoon niet, dat lukt me gewoon niet. Ik wil daar niet bot of onverschillig in overkomen", aldus Josje.

"Het raakte me wel, dat zien de mensen die me kennen heus wel. Want ik lach daar, maar ik lach door mijn tranen heen. Omdat ik het ook een mooi moment vind. Je gaat toch niet zitten janken, dan lijkt het alsof je er niet achter staat. We hebben hier toch voor gekozen? Het is toch een mooi moment? Dat gaat natuurlijk gepaard met een lach en een traan. Ik ben ook wel geëmotioneerd. Maar al die waterlanders, daar ben ik gewoon te nuchter voor."

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer