Tom Meeuws en Marc Descheemaecker
Volledig scherm
Tom Meeuws en Marc Descheemaecker © photo news

Marc Descheemaecker (De Lijn): "Onderzoek naar Tom Meeuws gaat over veel meer dan enkel opknippen van facturen"

Het gerechtelijk onderzoek naar de Antwerpse sp.a-voorzitter Tom Meeuws gaat over meer dan enkel het opknippen van facturen. "Dat is een technisch elementje in de hele zaak", vertelde Marc Descheemaecker, voorzitter van de raad van bestuur van De Lijn, aan VTM Nieuws. Newsmonkey kreeg ondertussen inzage in een deel van het mailverkeer tussen Meeuws en het cultuurhuis, waaruit blijkt hoe de man te werk ging.

196 reacties

  • Lydie Teblick

    6 jaar geleden
    Tommeke is een dikke foufelaar ! Al jaren ! Riool in ! Roeselare wacht op u
  • kurt Degryse

    6 jaar geleden
    Ik verschiet er van hoe veel mensen hier corruptie goed praten. Dan heb je nooit recht van spreken in enig ander corruptieschandaal.
  • Marc Camp

    6 jaar geleden
    Maw de NVA heeft van SPA een martelaar gemaakt. Ze pogen een foutje recht te zetten met te zorgen dat we gaan vergeten dat ze om priveredenen Tom Meeuws kapot moet. Reden genoeg om op de martelaar te gaan stemmen. Want dat is nu eenmaal wat we graag doen, de underdogs helpen tegen de tirannie!
  • Ronny Demeyere

    6 jaar geleden
    Onze politici en parlementsleden, gezien ze de wetten maken voor de anderen, moeten voorlopen op de mogelijke gebeurtenissen. In plaats daarvan komen ze mijlen ver achterop. Dat ze het wel kunnen bewijzen ze als het om hun voordelen en geldbeugel gaat. Daar lopen ze km voorop. Denk goed na op wat u stemt in 2018 en 2019 want er zit enorm veel slecht zaad tussen de politici
  • jos De Decker

    6 jaar geleden
    Als linkse kiezer heb ik het al lang begrepen dat ik niet langs moet gaan bij de kaviaarsossen, geef mij maar PVDA.