Photo News
Volledig scherm
© Photo News

"De hel bestaat niet", zegt paus, maar Vaticaan ontkent

Paus Franciscus maakt komaf met het concept van de hel. Een plaats waar de zielen van de zondaars in eeuwigheid moeten lijden is er niet, zei de paus in een interview met de Italiaanse krant La Repubblica. Het Vaticaan ontkent de uitspraken van de paus, en zegt dat hij verkeerd is geciteerd.

53 reacties

  • Daniël Gyssens

    6 jaar geleden
    En ze blijven die zever verkopen.Beste Paus,uw God bestaat niet.Hij heeft nooit bestaan en zal nooit bestaan.Al 2000 jaren bedriegen jullie miljarden mensen met jullie leugens .Wat wel bestaat zijn jullie pedofiele pastoors en duizenden van hun slachtoffers die jullie het zwijgen oplegden.
  • Ivan Willems

    6 jaar geleden
    Nu moet ik mij toch bijna een breuk lachen. Zij die denken dat de hel niet bestaat, wacht maar af. Het lachen zal u wel vergaan.
  • SABINE VAN DE KERKHOVE

    6 jaar geleden
    Alé we moeten niet meer bang zijn om stout te zijn, zoals men ons vroeger wijs maakte, we gaan er toch niet naartoe. Spijtig dat ik het niet vroeger geweten heb ;-))))
  • Bernd Vaes

    6 jaar geleden
    Als de paus dat gezegd heeft, is dat passend in zijn houding. En terecht, er is geen enkel dogma, dat de hel erkent.
  • guido taens

    6 jaar geleden
    Onze politiekers die de zegen zijn komen halen in Rome(bij sus),zijn de grootste oplichters,bedriegers,dieven,zie zo iemand als DEHAENE heeft 800.000 ARCO-gelovigen gestript,met medewerking van YVES LETERME (topgangsters,criminelen) en die zit niet in de hel en niet in de hemel,die zit waar iedereen naar toe gaat ,2 meter onder de grond ,en dat is Uw verdikt ook SUS.