© DBA

Vrouw Sergio Herman onthult geslacht van derde kind

Topkok Sergio Herman (46) verwacht opnieuw een zoon. Twee weken geleden raakte bekend dat zijn echtgenote Ellemieke Vermolen (39) zwanger is van hun derde kind, gisteren verklapte ze het geslacht.

dhs

“We zijn allemaal heel nieuwsgierig hoe hij er gaat uitzien”, vertelde Ellemieke in het Nederlandse tv-programma Shownieuws. “We zijn druk aan het nadenken over de naam. De jongens mogen meebeslissen, maar dan wordt het misschien wel Bob de Bouwer of Rox (naar de gelijknamige Ketnet-reeks, nvdr.).

Uitgerekend gisteren vierden Sergio en Ellemieke hun huwelijksverjaardag. “Acht jaar vandaag, schat, ik hou meer en meer van je”, schreef de kok op sociale media, waar hij een foto van zijn vrouw deelde.

Ellemieke, tv-presentatrice in Nederland, vond een foto van hun bruiloft op Ibiza terug. “Acht jaar geleden zei ik met mijn hele ziel ja tegen mijn hele leven. Bedankt dat je mijn man bent, een vriend en een Zeeuwse rots. Ik ga steeds meer van je houden.”

Het Nederlandse koppel heeft al twee zonen: Noah (7) en Zenna (5). Uit zijn vorige relatie heeft Sergio een zoon van 16, Boy, en dochter, Moon (10). De kok van The Jane maakt zich ook op voor de opening van zijn eerste Belgische luxe­frituur, ook in Antwerpen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER