Roseanne Barr en John Goodman
Volledig scherm
Roseanne Barr en John Goodman © AP

Tweede seizoen voor revival van Amerikaanse tv-serie 'Roseanne'

TVDe nieuwe serie Roseanne is zo'n succes dat ABC al een tweede seizoen heeft besteld. De nieuwe serie begon deze week. Meer dan 21 miljoen Amerikanen keken naar de doorstart van de comedyserie.

0 reacties

  1. “Ik ben nog paar dagen in Zuid-Afrika gebleven om te bekomen”: Lynn Van den Broeck kwam zichzelf tegen in ‘Special forces’
    PREMIUM
    BV

    “Ik ben nog paar dagen in Zuid-Afri­ka gebleven om te bekomen”: Lynn Van den Broeck kwam zichzelf tegen in ‘Special forces’

    “Ik heb er amper tot niet geslapen. Je botst constant tegen je limieten.” Om maar te zeggen: de deelname van Lynn Van den Broeck (31) aan ‘Special forces’ was er eentje om u tegen te zeggen. De vriendin van Mathias Vergels ging tot het uiterste, en keerde diep onder de indruk terug. “Op een bepaald moment dacht ik zelfs: ik ga hier verdrinken”, vertelt ze in ‘Story’, waar ze ook vertelt waarom ze zo openhartig is. Hebben ze haar bij ‘Thuis’ aangesproken toen ze openlijk haar loon deelde?
  2. Waargebeurde Netflix-serie krijgt staartje nu echte Martha van zich laat horen: “Hij gebruikt ‘Baby Reindeer’ om mij te stalken”
    PREMIUM
    TV

    Waargebeur­de Net­flix-se­rie krijgt staartje nu echte Martha van zich laat horen: “Hij gebruikt ‘Baby Reindeer’ om mij te stalken”

    Een uitzonderlijke score van 100 % op Rotten Tomatoes en de eerste plaats in maar liefst 43 landen. ‘Baby Reindeer’ is één van de meest opzienbarende Netflix-series van het moment. Het verhaal van Donny en z’n stalker Martha lijkt onwaarschijnlijk, maar is wel degelijk gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Al denkt de echte Martha daar duidelijk anders over. “Ik weet wel degelijk wat er allemaal gebeurd is. Ik heb dan ook een claim ingediend wegens laster.”