Holy Cow, de gekruisigde koe in Kuttekoven.
Volledig scherm
Holy Cow, de gekruisigde koe in Kuttekoven. © Erik Jamar

Ook zoon van minister Jambon gehoord over vernielingen gekruisigde koe in kerk

14 reacties

  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    En dat de socialiste toen de ergste waren vergeten Tom Faes.Hopelijk komt zijn zoon in de politiek om de correcte linkse aan de kant te houden waar ze nu staan.
  • jaak Peeters

    6 jaar geleden
    Tom Waes: kan je nog iets onnozelers vertellen? Lees eerst wat er staat: de politie heeft zoon Jambon gevraagd of hij misschien informatie kan geven. Daar maak jij dan een nazi van. Man, man!
  • Marleen Gevers

    6 jaar geleden
    De meesten zijn je suis charlie al vergeten?? als het de profeet zou zijn moet het kunnen ? Hun selectiviteit is roerend
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Zo vader, zo zoon . Hopelijk gaat zoonlief nooit in de politiek. Kijk maar eens naar zijn foto. In 1938 moest je voor dergelijke knapen goed opletten.
  • Dan Midden

    6 jaar geleden
    Zie het probleem niet in van de koe aan een kruis, elke religie moet tegen wat sarcasme en humor kunnen alsook kritiek kunnen verdagen van andersgelovigen, zeker wanneer ze zichzelf als "vredelievend" beschouwd! Ben wel benieuwd of deze kunstenaar bvb een durft varken opstellen als kunstwerk in een oude moskee? Of weer 2 maten en 2 gewichten als het om 1 bepaalde religie gaat?