BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Herbeleef hoe een indrukwekkende Terpstra ook in de Ronde een knappe solo afrondde

Ronde van VlaanderenHet wachten is voorbij. Vandaag barst de Ronde van Vlaanderen weer in al zijn hevigheid los. Met een hele rist aan topfavorieten, 266,5 kilometer koers, 18 hellingen en 5 kasseistroken. Genoeg ingrediënten dus om er een knallende editie van te maken. Mis hier geen pedaalslag van de 102de aflevering van 'Vlaanderens Mooiste'.

32 reacties

  • Van Camp Robin

    6 jaar geleden
    Saaie koers, Saaie Wuyts. Sinds de aankomst is verlegd is het maar een magere koerske geworden. Nog een beetje en het is zoals Milaan San Remo, 98% van de tijd niks te zien.
  • Willy Verstraeten

    6 jaar geleden
    Foei voor de Nys haters ! Hij doet het nog zo slecht niet en vormt een topduo met de olijke Eddy Planckaert. Ik kijk uit naar hun volgende commentaar.
  • glenn wouters

    6 jaar geleden
    Dus Antwerpen ligt niet in Vlaanderen? Ooit heeft België niet bestaan, waarom dan over Belgische koersen praten? Niet zeveren hé, of spreken ze geen Vlaams in de Kempen? Beter dan in West- ,Vlaanderen zou ik zo denken. Terpstra vandaag de sterkste en de slimste. Maar die Pedersen heeft ook zijn visite kaartje afgegeven.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Van mij mogen ze Wuyts en Nijs bedanken voor bewezen diensten en hun C4 geven , Wat een stel betweters !! Laat De Cauwer ook eens uitspreken aub - en om te lachen moet ge bij Nijs zijn !
  • luk g.

    6 jaar geleden
    Een prachtige winnaar ! Het bewijs dat de Ronde een koers voor echte Flandriens is. Eerst moet Nibali passen, en nadien Sagan ook. Het bewijs dat Peter een renner is die alleen kan winnen in een sprint na een zware koers. Chapeau voor Wout Van Aert !!! Volgende week gaat Wout echt scoren ...