AP
Volledig scherm
© AP

Duitse aanklager vraagt gerecht om Puigdemont aan Spanje uit te leveren

Een aanklager in de Duitse deelstaat Sleeswijk-Holstein vraagt de rechtbank om Carles Puigdemont, de vroegere Catalaanse president, uit te leveren aan Spanje. 

102 reacties

  • Nicca Vermeirsch

    6 jaar geleden
    Jef Lois, mooi gezegd ! Jij verdient een medaille. Die gast heeft de wet overtreden en moet boeten voor zijn misdaden ! Gelukkig nog wat gezond verstand in deze wereld ! Gedaan met het onnozel separatisch discours van enkelingen !
  • Patrick Van Bogaert

    6 jaar geleden
    Waarom volgt Duitsland het goede voorbeeld van Belgie niet en laat men Puidgemont vrij-Puidgemont heeft toch niets misdaan-de Spaanse regering moet zich héél diep schamen
  • Ronny Ooijen

    6 jaar geleden
    Fons Casteels,een politicus die zich verschuilt achter zijn parlementaire onschendbaarheid en staatsgeld verduisterd is ne goeie?Een parlementariër kan wetsvoorstellen indienen.Daarna wordt er over gedebatteerd en vervolgens wordt er gestemd.Weet De Wever dat ook?Al vele jaren heeft hij geen enkel wetsvoorstel heeft ingediend.Hij is zelfs niet aanwezig.Het GRATIS loon ontvangt hij wel graag .
  • Lodewijk Placklé

    6 jaar geleden
    het gerecht in Duitsland zit vol fascisten anders worden ze niet benoemd
  • nancy dejonge

    6 jaar geleden
    dit is "Europa" ! Elders gaan vertellen en de les spelen en in eigen boezem de bevolking niet verdedigen ! Hopeleijk dat de Catlaen eens "HUN" gedacht gaan "vertellen" !