Een Staffordshire-bulterriër. (Archieffoto)
Volledig scherm
Een Staffordshire-bulterriër. (Archieffoto) © KINA

Hond doodt moeder en zoon in Hannover

De politie in Hannover denkt dat een hond twee mensen heeft gedood. Dat meldt de omroep NDR. De lichamen van een 53-jarige vrouw en haar 27-jarige zoon werden afgelopen nacht gevonden in een woning in de stad in het noorden van Duitsland.

19 reacties

  • Rolande De Quanter

    6 jaar geleden
    Wij hebben al een paar jaar een Am Stafford ,ik kan zeggen dat ze heel lief is en aanhankelijk,natuurlijk moeten ze weten wie de baas is.
  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Twee personen en een hond ? Lijkt me heel bizar dat de hond twee personen klein krijgt. Verwonden oké, maar doden ... Zo gedetailleerd was het artikel ook weer niet, hé ? Tenzij het beest werd gepest. Met mensen weet je nooit. Wat is de context eigenlijk ?
  • rik lagrou

    6 jaar geleden
    Als je ooit voor zo'n hond oppas bent geweest Dan weet dat enkel baasje baas kan zijn van gevaarlijke hond Dus doorgeven Nee
  • Willy Masson

    6 jaar geleden
    Moesten al die helden hier dezelfde redenering volgen en de lijn doortrekken naar moordenaars en verkrachters onze maatschappij zou er veel veiliger bij zijn maar nee die verdienen een tweede kans een dier daarentegen ...
  • Filip Traen

    6 jaar geleden
    Vorige week heb ik een ontsnapte volwassen Pitbull "gevangen" en na een korte zoektocht bij het baasje gebracht. Ik heb het aanhoudende knuffelen door het beestje gelukkig overleefd... Stop met het stigmatiseren van bepaalde rassen. En wie zegt dat de hond "schuldig" is?