"Ik heb fouten gemaakt", aldus een berouwvolle Mark Zuckerberg.
Volledig scherm
"Ik heb fouten gemaakt", aldus een berouwvolle Mark Zuckerberg. © REUTERS

Zuckerberg in conference call met HLN en tientallen journalisten: "Het is allemaal mijn schuld"

Mark Zuckerberg, de grote baas van Facebook, wentelde zich gisterenavond door het stof in een poging de schade na het Cambridge Analytica-schandaal nog enigszins te beperken. "We hebben grote fouten gemaakt. Het is allemaal mijn fout", zei hij in een telefoongesprek met journalisten van over de hele wereld. Ook wij luisterden mee naar zijn mea culpa.

81 reacties

  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Dikke komediant. En de mensen zetten maar al te graag hun privacy op het net. En dan maar klagen.
  • Leon Mertens

    6 jaar geleden
    Nooit op Facebook de cinema van Zuckerberg toont aan hoe gevaarlijk deze site is ,en ook nog vele anderen ,en die Amerikaanse heren kennen niets van internet dat is pas belachelijk .ik denk dat Trump er ook niet veel van kent!!
  • Hugo Bavré

    6 jaar geleden
    Ik ben tevreden dat de meesten de bedenkelijke bedoelingen van Facebook doorzien. Sommigen moeten eerst zelf schade geleden hebben voor dat hun ogen open gaan. Maar ook de politici die over onze veiligheid moeten waken zijn tekort geschoten omdat zij bang waren stemmen te verliezen wanneer zij tegen de trend zouden in gaan..
  • leetje van gorcum

    6 jaar geleden
    voor mij geen facebook, toen niet, nu niet
  • Geert Vanhulle

    6 jaar geleden
    Als je nu op Facebook niet je hele privé ten grabbel gooit wat kan er dan gebeuren, al die zever over privacy, denk je dat oa belastingen enz niet alles weten ????