© VTM

En dan duikt ‘De Buurtpolitie’ plots op in ‘Familie’

Wie donderdagavond goed kijkt, ziet een speciale gast opduiken in ‘Familie’. Dorien Reynaert, die agente Femke speelt in ‘De Buurtpolitie’, komt ook in de Vlaamse soap tevoorschijn. Opnieuw kruipt ze in de huid van een agente, waardoor het net lijkt alsof de twee Vlaamse fictiereeksen in elkaar overvloeien.

mrra

© Familie

Heel wat mensen durven wel eens vergeten dat ‘De Buurtpolitie’ fictie is. De agenten zijn immers - met uitzondering van Andy Peelman (Koen) - in het echte leven allemaal acteurs. Maar het wordt helemaal ingewikkeld als dezelfde toneelspelers ook in andere fictiereeksen als agent opduiken.

“Dorien zal in ‘Familie’ te zien zijn als agente, meer bepaald eentje die een controle doet in het treinstation”, vertelt VTM alvast. En die rol zorgt voor heel wat spanning, want op het perron zit Gino (gespeeld door acteur Tristan Versteven) zenuwachtig rond te kijken. Hij is immers op het slechte pad verzeild geraakt, en een controle door de politie zou hem wel eens stevig in de problemen kunnen brengen. Zeker wanneer de agente Gino’s identiteitspapieren wil checken, want de man heeft een vals paspoort op zak om de drugs te kunnen smokkelen. En dan blijft er nog de vraag wat Gino met het pistool in zijn zak gaat doen...

© Familie

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer