Kris Peeters
Volledig scherm
Kris Peeters © Photo News

Peeters: "Geen bewijs dat drugsprobleem Antwerpen te maken heeft met gedoogbeleid cannabis"

CD&V-vicepremier Kris Peeters betreurt dat de aanpak van de drugsproblematiek in Antwerpen "verzandt in een rondje zwartepieten". "Er is geen enkel bewijs dat de huidige problemen iets met het gedoogbeleid voor cannabis te maken hebben", zo reageert Peeters, lijsttrekker van zijn partij voor de gemeenteraadsverkiezingen in Antwerpen, vanavond op de verklaringen van burgemeester Bart De Wever (N-VA).

112 reacties

  • Kenny De Raas

    6 jaar geleden
    En drank leid naar relationele problemen, familiale problemen.Psycholigishe problemen..
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Softdrugs leiden naar harddrugs en naar maffiapraktijken. Lia van Bekhoven (correspondente in Londen) zegt : "Drugs drijft de golf van moorden in Londen aan". Zo ook in A'pen. Men moet echt van slechte wil zijn of van linkse zijde (ttz anti-N-VA) om dat niet in te zien en te herkennen.
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Iedere nuchtere mens weet dat soft drugs leiden naar hard drugs. Men moet het wel durven zeggen als bekend politicus. Onze sociale linkse partijen en acolieten zullen helaas uit blind principe niet akkoord gaan met De Wever en opwerpen dat de stad van iedereen is. / Drugs gedogen is misdaad gedogen.
  • Dirk Brusselaers

    6 jaar geleden
    Is er een bewijs dat het er niéts mee te maken heeft. Ben politiek gewauwel van een coalitiepartner beu die alleen maar meerijdt om in 't zicht te blijven en de koers te saboteren.
  • Raoul Rouma

    6 jaar geleden
    Alles voor het postje! Mensen van den buiten zijn mondiger geworden, naar het arrogante toe! Van de parking dadelijk naar de het stad.