Redouane Ahrouch (Islam), Theo Francken (N-VA) en Gwendolyn Rutten (Open Vld).
Volledig scherm
Redouane Ahrouch (Islam), Theo Francken (N-VA) en Gwendolyn Rutten (Open Vld). © Galacia, Photonews

Mannen en vrouwen apart op de bus: opmerkelijk voorstel van Islam-partij stuit op felle kritiek

Mannen en vrouwen van elkaar scheiden op de bus. Met dit opmerkelijk voorstel trekt de partij Islam in oktober in minstens 28 Brusselse en Waalse gemeenten naar de kiezer. Uit Vlaamse politieke hoek wordt fel gereageerd op het plan van de islamistische partij, die vooral hengelt naar stemmen van conservatieve en vrome moslims.

224 reacties

  • dominique van damme

    6 jaar geleden
    Ja is ne goede dat het komt zeggen wie sloeg zijn vrouw af wel in ons land is het anders België is modern
  • Steve Van der Vekens

    6 jaar geleden
    Ga naar Egypte met uw boerenvoorstellen.
  • wilfried stockmans

    6 jaar geleden
    met zen allen GEEN islam partijen meer wij hebben dat al met de sp-a,weg ermee of is dat geen discriminatie misschien wat die allemaal proberen te doen. vrouwen laat jullie horen jullie zijn de gelijke van de man dus evenveel recht.
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Ik walg van de 'sociale' linkse partijen die onder het mom van vredelievendheid onze eigen normen en waarden met de voeten treden uit kiezersjacht op moslims. Tot het rekruteren van stemmen aan moskeeën toe. Laten we nooit vergeten wie het moslimextremisme in België een zetje heeft gegeven. Binnen tien-twintig jaar heeft de islam het voor het zeggen in veel gemeenten.
  • SAM Bedfort

    6 jaar geleden
    Logisch. De boel opsplitsen werkt blijkbaar in Vlaanderen, dus waarom zouden zij het niet porberen? Of is dat splitsen ook weer een alleenrecht van de NVA?