© GvA

Complete affiche Antwerp Metal Fest 2018 bekend

Antwerp Metal Fest heeft zijn volledige affiche bekendgemaakt. Een maand geleden meldde de organisatie al dat Testament en Fleddy Melculy op de bill staan. Daar komen nu headliner Nile en subheadliners Venom Inc. en I Am Morbid bij. Nog tot en met zondag zijn er ‘early eagles’ aan 30 euro te koop. Vanaf maandag kosten dagtickets 35 euro en een combiticket 45 euro.

TDS

Nile is een legendarische band in de death metal-scene. Deze Amerikanen zijn niet zo vaak te zien in ons land, dus is men bij de AMF-organisatie bijzonder tevreden dat men deze act heeft kunnen strikken. Venom Inc. (foto) is de voortzetting van het Britse Venom, dat aan de wieg stond van de black metal. I Am Morbid is de band van David Vincent, zanger en bassist van Morbid Angel tijdens de hoogdagen van die Amerikaanse death metal-band. Samen met dat andere ex-lid van Morbid Angel, drummer Tim Yeung, en twee gitaristen speelt Vincent alle klassieke Morbid Angel-nummers uit de periode 1989-1995.

Andere namen op de affiche zijn onder meer het Antwerpse Bark en het West-Vlaamse Deconsecrate.

Tickets zijn te bestellen via de site van het festival. AMF 2018 vindt plaats op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli in het Bouckenborgh Park te Merksem.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER