© Jordan Strauss/Invision/AP

Kate Hudson kondigt derde zwangerschap aan met originele video

Kate Hudson (39) is opnieuw zwanger. Dat kondigde de actrice zelf aan met een originele video op Instagram.

lla

Op de video is te hoe Hudson, samen met haar twee zoontjes en partner Danny , vier zwarte ballonnen doorprikt. Uit de ballonnen komt een voorraadje roze confetti en enkele kleinere roze ballonnen. De actrice en haar gezin zijn door het dolle heen.

“VERRASSING!”, schrijft de actrice bij de video op Instagram. “Wie zich afvraagt waarom ik de laatste maanden zo afwezig was op Instagram: ik ben nog nooit zo misselijk geweest. De misselijkheid die ik ervaarde was de zwaarste van mijn drie zwangerschappen.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Alsof de ballonnen en de confetti nog niet genoeg onthulden, geeft de dolgelukkige actrice ook nog eens het geslacht mee van hun kleine wondertje. “We hebben geprobeerd om onze zwangerschap zo lang mogelijk onder de radar te houden maar mijn buik blijft groeien. We zijn enorm opgewonden nu ons kleine meisje op komst is...”

Hudson heeft twee zonen uit evenveel relaties. Het is het eerste kindje voor Hudson en Danny Fujikawa samen. Het koppel leerde elkaar begin 2017 kennen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer