Photo News
Volledig scherm
© Photo News
KAA Gent GNT
1
EINDE
0
Club Brugge CLU
  • 2' Goal Samuel Kalu

De spanning is terug: owngoal Mechele nekt Club na intensieve ‘Slag om Vlaanderen’

Jupiler Pro LeagueNeen, Club Brugge is nog geen kampioen. Met dank aan AA Gent, dat blauw-zwart voor de vierde opeenvolgende keer klein heeft gekregen in de Ghelamco Arena. 1-0, na een wel erg ongelukkige owngoal van Mechele in minuut twee. Een meer dan verdiende zege voor de Buffalo's na een verschroeiende start, al zal de leider zich ongetwijfeld voor het hoofd stoten na gemiste kansen. Maar kijk, plots staan zowel Gent als Anderlecht op zes punten van Club, terwijl er volgend weekend ene Anderlecht - Club op het programma staat. 

86 reacties

  • Jos Van nuffelen

    6 jaar geleden
    Beste Urdi, dat Gent sterk heeft gepresteerd in de CL ontken ik niet maar dat Gent die kans heeft gehad hebben zij niet aan zichzelf te danken maar aan andere Belgische ploegen die voor een gunstige coëfficiënt hadden gezorgd.
  • Paul Van den Bruel

    6 jaar geleden
    Als Club zondag gelijk speelt tegen Anderlecht wat er dik inzit gezien de kansen gisteren, worden ze kampioen. Zo simpel is het.
  • Dirk Van der Weeën

    6 jaar geleden
    Urdi jongen toch,gent heeft eens de titel kunnen pakken na 115 jaar en ok hun europese deelname was goe maar dat was het dan.Ik denk niet dat jullie de volgende jaren nog eens op de kanalen in gent zullen moeten varen,allez jij toch niet want binnen 115 jaar ben jij er niet meer.
  • manuel verdonschot

    6 jaar geleden
    Brugge kampioen
  • Straight on No way back

    6 jaar geleden
    Met goeie spitsen was het allang gedaan! Maar 1 zwaluw maakt de lent niet bleiters. We staan nog steeds 6 punten voor!