Catalonia
Volledig scherm
© Catalonia

Steenrijke Antwerpse familie heeft 18 miljoen euro over voor paradijselijk eiland in Spanje

BinnenlandDe steenrijke broers Christian, Jean-Philippe, Pierre en Michel van de Antwerpse rederijfamilie Cigrang kunnen vanaf nu uitrusten op hun eigen paradijselijke eilandje. De broers hebben het Spaanse eiland Espalmador, een toeristische trekpleister, gekocht voor 18 miljoen euro. Opvallend: de familie mag niets veranderen aan hun nieuwe eigendom, aangezien het deel uitmaakt van een beschermd natuurpark.

66 reacties

  • censor

    6 jaar geleden
    het is misschien raar, maar die eilandjes worden daardoor misschien beter beschermd dan als het in handen kwam van ontwikkelaars. Zelfde met privé bossen...niemand erin en alles wordt niet platgetrapt zoals nu, elk voordeel" hep "zijn nadeel zei een rokende voetballer...met een hollands accent.
  • Pascale De Block

    6 jaar geleden
    Proficiat aan deze mensen met hun aankoop...prachtig! En ja, dat zelfstandigen hier wegtrekken als ze kunnen, je zou voor minder ...ze betalen 50% belastingen in Belgie! En wat doen ze er dan nog mee met het belastinggeld??? Pffff
  • peter colson

    6 jaar geleden
    Een stijgend waterpeil? Tegen dat het eiland onder water ligt zijn die broers al tientallen jaren dood en begraven. Die gaan er veel last van hebben, haha. En als het eiland is verzonken, dan wordt het vast een paradijs voor scuba-divers. Kan men nog eens geld vragen om er te snorkelen.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Wist je dat een containerschip met èèn overvaart net zoveel uitstoot en zwaar roet produceert dan 5 miljoen dieselwagens op een heel jaar,gegevens komen van de Duitse zender die tot deze bevinding kwam en de dieseljacht ongegrond noemt.
  • Stavros Kanakaris

    6 jaar geleden
    Grappig, zoveel geld betalen voor een droge rots. Griekenland heeft zo honderden van die eilandjes. Van bovenuit idyllisch, maar gortdroog, je moet er zelf het water per schip aanvoeren.