ANP Kippa
Volledig scherm
© ANP Kippa

"De liefde heeft officieel verloren": Gordon barst in tranen uit na bitsige rechtszaak tegen ex

ShowbizzGordon (49) moest zich vandaag, maandag, verantwoorden in de rechtbank over de kwestie die er tussen hem en zijn vermeende ex-vriend speelt. Daar bleek dat de Nederlandse presentator en voormalige zanger de man in kwestie in het verleden bedreigde met een mes en hem ook een klap gaf.

7 reacties

  • Marnic Van Moorleghem

    6 jaar geleden
    Zoals in lees kent iedereen Gordon . Als jullie de echte waarheid willen weten vraag het dan meschien aan Gerand Joling ik denk dat hij meer weet , dat iedereen hier Gorden afbreekt versta ik niet , als jullie iemand niet kennen zwijg dan en leg eerst je eigen hand boven het hoofd
  • Marlies Schoefs

    6 jaar geleden
    Gek hoe iedereen gordon precies kent
  • Rob Hoek

    6 jaar geleden
    Beste Gordon als je eigen verlag lees dan kom je toch achter dat jij die viezerik bent. Jij bent een heerser en bezitter. Misschien heeft Kevin jou wel misbruikt maar afgelopen 30 jaar hoeveel mensen heb jij pijn gedaan met je sarcastische opmerkingen? Je bent een BN'er maar je verdient het niet.
  • Annelies Verbesselt

    6 jaar geleden
    Een mens kan geen bezit zijn, dat is juist, maar Kevin heeft wel klaarblijkelijk, moreel gezien, geen probleem met de cadeaus te aanvaarden, hoewel hij wist dat Gordon stapel was op hem... dat is toch ook niet juist he..
  • rik lagrou

    6 jaar geleden
    Een mens is niet uw bezit relatie of niet en afkopen met kadoo of geld ??we moeten daar hard voor zijn Niet omdat x is dat enig verschil maakt Net alsof ene kan kopen!