Radja Nainggolan.
Volledig scherm
Radja Nainggolan. © Photo News

Nainggolan en AS Roma tegen Liverpool in halve finales Champions League, Bayern neemt het in 'finale avant la lettre' op tegen Real Madrid

Champions LeagueHet wordt knap lastig om de kwartfinales in de Champions League te overtreffen qua spektakel, maar aan de affiches zal het toch ook in de halve finales niet liggen. Titelverdediger Real Madrid neemt het in de strijd om een plaats in de finale op tegen Bayern München, terwijl AS Roma (Radja Nainggolan) zich voorbij Liverpool (Simon Mignolet) moet knokken. Dat bleek uit de loting in het Zwitserse Nyon, op de hoofdzetel van de Europese Voetbalbond.

18 reacties

  • Mohamed Halmaoud

    6 jaar geleden
    ik ben de hevigste real fan, maar toch moet ik toegeven dat de beste speler allertijden Messi is. Spijtig dat ronaldo alleen maar intikkers kan maken, nooit eens een solo waarbij hij meer dan 1 man passeert. Nu hij einde carriere is zal hij dat dus nooit kunnen verwezenlijken wat messi elke week kan.
  • Juan Nogales

    6 jaar geleden
    Realmadrid is voetbal voetbal is realmadrid die jaloerse mensen hier realmadrid ga hystorie schrijven en ga de cl voor de derde keer achtereen winnen
  • Mohamed Halmaoud

    6 jaar geleden
    ik ben real fan, maar ik geef toe dat ze dankzij de scheids mogen verder spelen. Dat hebben ze elk jaar, is het niet de scheids dan is het de loting dat ze mee hebben. Jammer dat Ronaldo minder goed is dan Messi, anders zou hij de beste allertijden geweest zijn.
  • Phil Duncan

    6 jaar geleden
    Allé , de eerste finalist is al bekend , al van januari , Real moet de beker toch winnen. Ik kijk al niet meer . Vanaf volgend seizoen zal ik de rugby volgen denk ik .
  • martin govaert

    6 jaar geleden
    Mijn favoriet dit jaar is AS Roma , Italianen winnen altijd een beker ....