Gilles Thiry
Volledig scherm
Gilles Thiry © VTM

Gilles Thiry is de grote winnaar in eerste studioshow 'Belgium's Got Talent'

TVGilles Thiry is de eerste kandidaat die doorstoot naar de finale van 'Belgium's Got Talent'. De voormalige circusartiest kon de jury het meest overtuigen. De tweede finalist van de avond wordt door het publiek gekozen en zal volgende week aan het begin van de show bekend gemaakt worden. 

23 reacties

  • ronny verachtert

    6 jaar geleden
    ze weten nu al wie Belgium’s Got Talent’ gaat winnen
  • Marc Sierens

    6 jaar geleden
    Het zoveelste kleuter programma van VTM,met een opgefokte Wouters die steeds belachelijker doet,en het kind bij uitstek die de volwassenheid denk nooit zal bereiken,als ze het daar moeten mee doen,amai,ene laat ons dan nog zwijgen van de figuren die de jury uitmaken,zeker lachwekkend.
  • Irene Poppeliers

    6 jaar geleden
    bij mij waren de lillies en twice de beste toch niet deje paaldansers jury is blind !!!!!!
  • VIVIANE bastenie

    6 jaar geleden
    Ik denk dat ze achter de jurytafel wat meer deskundige moeten in plaats van een paar tweederangs zangers ,een omroepster en een Amerikaanse danscorifee,dan een aanstellerige Koen Wouters en een kind ala Laura ik kan geen half uur naar een paaldanser zitten kijken ,maar ja de jury heeft volgens mij altijd een favoriet is het een paaldanser die wint ,wel er zijn betere artiesten dan dat ,maar alles is gemanipuleerd tegenwoordig en zal hier nooit meer naar kijken ,dit is boerenbedrog.
  • Wendy Bouckhuyt

    6 jaar geleden
    Ik vond de Lillies wel goed, zo jong nog en wat ze al presteren...Vond Gilles niet slecht maar om te winnen? Ach,is ne show als een ander en wat wij denken doet er niet toe. Als het achteraf maar opbrengt want, daar gaat het hen tenslotte om.