Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © WFA BERT WESTENDORP

Nederlandse politie ontdekt voor miljoenen euro aan drugs in Nederlands-Limburg

In een loods in Geleen, in Nederlands-Limburg, heeft de politie een enorme hoeveelheid hasj gevonden, geladen op pallets. Volgens een eerste ruwe schatting gaat het om 3.000 kilo. De hoeveelheid drugs zou een straatwaarde van ettelijke miljoenen hebben.

8 reacties

  • Gilbert Vermeersch

    6 jaar geleden
    Gisteren reportage gezien op Ned. TV over de ontwikkeling van vooral de Marokkaanse gemeenschap sinds 1958. Bart De Wever had weer eens gelijk. Nederland heeft met zijn gedogen of "laat maar begaan" beleid een historische drugsschuld tegenover gans Europa. Een drugs oorlog kan men nooit voor 100% winnen maar dat is geen reden om er niet tegenin te gaan, vooral voor onze veiligheid..
  • Marc Alleman

    6 jaar geleden
    Gratis uitdelen. Drugshandel zou rap opgelost zijn.
  • Richard du Maine

    6 jaar geleden
    @ Robert delongueville: en dan blijkt dat spul opzettelijk vergiftigd te zijn door die producenten, om die "legale" verkopers in een slecht daglicht te zetten... Geen gord idee...
  • ringo van der pulst

    6 jaar geleden
    Ze zitten daar in ieder geval met een goede verpakker.
  • Ron Miché

    6 jaar geleden
    Drugs is momenteel hetzelfde als alcohol vroeger. Zolang de staat zijn taksen er niet op kan heffen is het illegaal. Al ben ik anti drugs, maar zolang mensen het blijven kopen en gebruiken zal dit altijd blijven bestaan.