Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Zie jij of dit jongen of meisje is? Ouders willen het niet zeggen en Zoomer later zelf laten kiezen

BuitenlandZe willen niet dat hun kind in een vakje van een specifiek geslacht wordt gestopt en daarom hebben de Amerikaanse Kyl en Brent Myer beslist om kleine Zoomer (2) genderneutraal op te voeden. Het wordt met onzijdige voornaamwoorden aangesproken, krijgt zowel speelgoed van jongens als van meisjes en draagt kleren van allebei de geslachten.

96 reacties

  • Mario Roman

    6 jaar geleden
    Zot zijn doet geen zeer, het jeukt alleen maar
  • guy claeys

    6 jaar geleden
    Gewoon gierigaards. Geen coiffeur nodig, altijd goedkoopste onderbroeken en kleren, goedkoopste speelgoed ... Slim
  • Kirsten Meuris

    6 jaar geleden
    En ik die dacht dat de natuur beslist heeft over mijn geslacht...ik ben gewoon verkeerd opgevoed! Man man man...
  • Chris Devlaeminck

    6 jaar geleden
    Het gendergedoe, volledig doorgeslagen! Triestig voor dat kind. Subiet de ene dag naar school met jongenskledij de andere dag met een rokje of kleedje? Op latere leeftijd hormonen en operaties als hij of zij kiest voor een ander geslacht dan waar mee geboren? Het leven aanvaarden zoals het is en zich aanpassen. Je lichaam aanvaarden zoals het is en er mee leven. Nee, daar doen sommigen, deze ouders dus, niet meer aan mee.
  • Elke Celis

    6 jaar geleden
    Dat ge uw kind vrij opvoedt en bepaalde waarden mee wilt geven, is niet meer dan normaal. Maar als er een derde been aanwezig is, kunt ge da toch moeilijk verbergen voor het kind zelf?! Mijn zoon vindt roze een supermooie kleur en geen haar op m'n hoofd dat eraan denkt van hem ook maar iets "meisjesachtigs" te verbieden, maar deze ouders maken van hun kind een voorwerp en dat is er voor mij óver.