De Australische zender 7 News heeft een beeld vrijgegeven waarop de vrouw te zien is vlak nadat ze in zee is terechtgekomen.
Volledig scherm
De Australische zender 7 News heeft een beeld vrijgegeven waarop de vrouw te zien is vlak nadat ze in zee is terechtgekomen. © 7 News, Facebook

Droomreis wordt nachtmerrie: Natasha 'valt' van cruiseschip en sterft, maar nu blijkt het geen ongeval te zijn

Wat een droomcruise had moeten worden, is uitgedraaid op een vreselijke nachtmerrie voor een Australisch gezin. Volgens de eerste berichten viel Natasha Schofield van het P&O-cruiseschip 'Pacific Dawn' en verdronk in zee ten westen van Nieuw-Caledonië. Maar nu blijkt de vrouw in het water te zijn gesprongen voor de ogen van haar man.

10 reacties

  • Linda Drabs

    6 jaar geleden
    Zoiets komt niet uit het niets zoals hemels manna gevallen. Deze vrouw moet al een tijdje met zichzelf en alles rondom haar geworsteld hebben. Misschien heeft ze gewacht om te zien of haar gezin, vooral haar kinderen dan, kunnen overleven zonder haar. De lezer zal nooit weten wat er zich echt in het hoofd van deze vrouw heeft voorgedaan... maar goed ook!
  • Clement Asselman

    6 jaar geleden
    Zelfmoord kan ik begrijpen. Maar er zo een vertoon van maken en een zo mooie, dure vakantie voor iedereen verpesten is een schande. Voor de nabestaanden, neem de draad van het leven zo snel mogelijk terug op. Ze zocht geen hulp, ze wou weg van jullie, wel vergeet ze dan maar!
  • Straight on No way back

    6 jaar geleden
    Plots? Bedrog in het spel en het niet meer aan kunnen! Een lieve man hebben maar toch de wil om vreemd te gaan en zo zijn er heeeeeel veel!
  • paul van gele

    6 jaar geleden
    Ja als je het niet meer zie zitten dan begrijp ik dat best. De ene spring voor de trein de andere in zee. Waarom zou men af zien?
  • Celor Weityens

    6 jaar geleden
    “plots heel wanhopig door donkere gedachten” —- Er zijn veel mensen die het zwaar hebben maar om dan zomaar ineens overboord te springen, dan moet het al diep zitten. In ieder geval haar gezin blijft achter, gebroken verdriet en alleen maar vragen.