De dove vrouw (63) verlaat  het justitiepaleis van Hasselt.
Volledig scherm
De dove vrouw (63) verlaat het justitiepaleis van Hasselt. © Birger Vandael

Koppel vraagt 100.000 euro schadevergoeding aan 'slechtste buurvrouw van het land'

Een Lommelse vrouw (63) doet een gooi naar de bedenkelijke titel ‘slechtste buur van het land’. Deze voormiddag moest ze verschijnen voor de correctionele rechtbank van Hasselt omwille van jarenlange belaging van haar buren. Die hielden echter alles nauwgezet bij en vragen nu een gepeperde schadevergoeding van bijna 100.000 euro.

10 reacties

  • lilianne van neylen

    6 jaar geleden
    Mensen moeten steeds meer op mekaar leven. Er zouden best serieuze sancties op dit pestgedrag komen te staan of onze samenleving blijft niet leefbaar.
  • Andy Verachtert

    6 jaar geleden
    Schadevergoeding is een tikkeltje heel veel overdreven hoog. Bijna Amerikaanse bedragen.
  • Mario Adams

    6 jaar geleden
    Ik denk dat mijn buren dan toch in aanmerking komen voor slechtste 'buurkoppel' van België. Heb hier geen minuut rust. Noch tijdens de dag, noch tijdens de nacht. Zoals hieronder reeds gezegd: ik kan zelfs niet rustig in de tuin zitten, want muziek staat steeds keihard te spelen bij de buren.
  • marie-christine coussement

    6 jaar geleden
    haha,zal zijn van trek je plan,hier alles gedaan ,was goed en ok ,1jaar later en veel advokaatkosten later,weer precies dezelfde situatie
  • Michel Mahy

    6 jaar geleden
    Ik kan me het levendig voorstellen, wij hebben in Picardie ook zo'n buren gehad die mijn echtgenote en kinderen terroriseerden.Ik heb toen een alarminstallatie laten installeren met paniekknop om rechtsstreeks met de politie vebonden te worden. Pas na een klacht bij de Gendarmerie te hebben ingediend wanneer ze gedreigd hadden ons huis in de fik te zetten, is het wat kalmer geworden. Wat waren we blij als we moesten verhuizen voor ons werk...