BELGAONTHESPOT
Volledig scherm
© BELGAONTHESPOT

Verrassing in Mechelen: Freya Perdaens gaat voor N-VA de strijd aan met Bart Somers

VerkiezingenIn Mechelen trekt N-VA op 14 oktober naar de kiezer met Freya Perdaens als lijsttrekster. Het amper 29-jarige gemeenteraadslid krijgt de voorkeur op huidig eerste schepen Marc Hendrickx, die op de tweede plaats staat. Opmerkelijk: Perdaens werkt momenteel als parlementair medewerkster van Hendrickx in het Vlaams Parlement. Hendrickx zegt zijn pupil ten volle te steunen.

13 reacties

  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    De NVA heeft zijn kiezers belogen en bedrogen. Om mee te graaien pleegden ze een broedermoord door Jorissen uit te sluiten. Omdat die man opmerkingen had over de bestrating van de Bruul. Ga maar eens kijken en overtuig uzelf over wie er loog. Den Roover danst naar de pijpen van De Bie, Geypen en Somers. Ze beloofde alles maar deed niets. Somers kan nu zijn stemmen halen bij zijn allochtonen (meer dan 140 nationaliteiten). De echte Mechelaar zal moeten dansen naar hun pijpen.
  • Lydie Teblick

    6 jaar geleden
    Bart Somers nee nee nee niet met kalf(o) den brulbeer met zijn wijsvingertje altijd in het parlement ! Van mij krijgt die mijne middelvinger !!!
  • Luc Van Bogaert

    6 jaar geleden
    Geen schijn van kans tegen het kartel Somers-Calvo.
  • jaak Peeters

    6 jaar geleden
    Ik ken Marc Hendrickx persoonlijk. Hij is iemand die bereid is opzij te stappen om iemand met talent de kans te geven. Dit is een menselijk waardevolle houding. Of die ook electoraal goed is kan ik niet beoordelen. Ik ben geen Mechelaar.
  • Anne Callebaut

    6 jaar geleden
    Stem eens op de echte Vlaming plaats vanop een salon Vlaming.VB.