© Vero Moda

Blote-benen-weer: met deze kleuren lijk je nét iets bruiner

De zon laat zich eindelijk zien, tijd om je benen te showen! Geen fan van witte melkflessen die je standaard cadeau krijgt na een Belgische winter? Met deze kleuren lijk je nét iets bruiner.

cityfashion

Koele ondertoon

Kleuren kunnen een heel ander effect op je look hebben naargelang je huidtype. Sta jij beter met zilveren sieraden dan met gouden? Dan heb je een koele ondertoon. Deze kleuren geven je een instant bruin kleurtje:

Rood en dieproze

Klassiek rood en dieproze geven jouw huid een summer boost. Eigenlijk kom jij met de hele kleurenfamilie weg, want ook koraaltinten en fuchsia maken jou enkele tintjes bruiner.

Paars en blauw

Van turquoise tot babyblauw, elke tint blauw zorgt voor een (gezonde) zonnebanksessie. Ook paars doet het goed als je een koele ondertoon hebt. Lila is een don’t! Dit is een pastelkleur en verbleekt net je huid. Ook andere pastelkleuren laat je beter links liggen als je het zonnetje in huis wil zijn.

Warme ondertoon

Zijn goudkleurige juwelen meer jouw ding? Dan heeft jouw huid een warme ondertoon. Deze kleuren do the trick:

Alle tinten geel

Het spreekt voor zich dat de kleur van de zon je ook écht bruiner maakt. Gele tinten, van citroengeel tot warm okergeel, geven je bleke benen een sunkissed glow.

Neutrale aardetinten

Je zou het misschien niet zeggen, maar ook neutrale aardetinten maken je instant bruiner. Camel, bruin, zandkleur, kakigroen of olijfgroen complementeren de warmte van je huid. Tijd om je benen te showen dus!

Stijladvies: met deze rokken toon je nog slanker

© Essentiel / Only

Een maatje minder zonder fitnessabonnement? Dat moet je ons geen twee keer vragen! Onder het mom ‘fake it till you make it’ gingen we op zoek naar rokken waarin je meteen slanker lijkt.

1. Kies voor een A-lijn

Geen idee wat een rok met een A-lijn is? Simpel: een wijde rok in de vorm van de letter ‘A’, waarvan de taille veel smaller is dan het uiteinde van de rok. Het grote voordeel van rokken met een A-lijn is dat deze je taille in de kijker zetten en je heupen quasi doen verdwijnen. It’s a kind of magic!

2. Kies voor prints

Prints? Verzwaren die niet? Prints verzwaren, dat klopt, maar met een rok met A-lijn kun je wél voor een vrolijke print kiezen. Let er gewoon op de stof stevig genoeg is. Op die manier houdt de rok ‘de A-lijn’ letterlijk aan en worden rondingen die je liever niet toont mooi verborgen in plaats van geaccentueerd. Een print geeft je rok bovendien ook een speelse touch, waardoor het geheel nog eleganter wordt!

3. Draag je rok in je taille

-Plissérokken zijn helemaal on trend, maar hebben helaas niet meteen een afslankend effect. Dat wil echter niet zeggen dat je ze uit je kast moet bannen! Draag ze in je taille en combineer ze met een off shoulder topje of statement halsketting. Op die manier accentueer je je taille én breng je je heupen meer in balans door je schouders of nek te benadrukken. Kies voor een ietwat grotere plooi en vermijd glanzende stofjes – die doen je alleen maar zwaarder lijken.

6 zomerjurkjes om meteen te dragen

© Vero Moda

Met deze temperaturen kunnen we stilaan beginnen dromen over een nieuwe zomergarderobe. Van zwierige maxi-jurken tot frisse tuniekjurkjes, deze zomerjurkjes kan je nu al dragen!

Zwierige maxi-jurken

Dé ultieme jurk die summervibes uitstraalt? Een maxi-jurk! Gespot bij de Western-trend, op de rode loper en op het strand: deze jurk mag deze zomer niet ontbreken in je kleerkast. Elegant met een sandaaltje en perfecto of sportief met een paar sneakers en jeansvestje: niets dat je tegenhoudt om je maxi-dress nu al te dragen.

Frisse tuniekjurkjes

Een frisse tuniekjurk is dé vakantiejurk bij uitstek. Maar dat betekent niet dat je het ook niet kunt dragen op de werkvloer! Met een fijn tailleriempje, een sjaal en een paar pumps of sandalen met hak maak je je jurk meteen work proof.

Tip: laat je schouders zien! Off-shoulder jurkjes zijn deze deze zomer niet alleen in de mode, ze zorgen er ook voor dat de aandacht minder naar je heupen gaat en een mooie taille creëert. Win-win!

Jurken in opvallende kleuren

Die eerste zonnestralen doen ons alvast verlangen naar een streepje kleur in onze kleerkast. Wist je dat jurkjes met felle kleuren je een instant bruin kleurtje geven? Helemaal in deze zomer: kanariegeel, felrood en knallend groen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer