"Gwendolyn Rutten en Wouter Beke hebben het te druk, iemand anders aan de lijn of moeten dringend naar een afspraak", zegt minister Bellot.
Volledig scherm
"Gwendolyn Rutten en Wouter Beke hebben het te druk, iemand anders aan de lijn of moeten dringend naar een afspraak", zegt minister Bellot. © Photo News

Waarom oplossing rond geluidshinder Brussels Airport uitblijft: "Rutten en Beke nemen nooit hun telefoon op"

Brussels AirportMinister van Mobiliteit François Bellot ontkent dat hij niets onderneemt om een oplossing te vinden voor het vlieglawaai rondom de luchthaven van Zaventem, en wijst met de vinger naar CD&V en Open Vld. "De voorzitters van CD&V en Open VLD nemen hun telefoon nooit op", zo klaagt Bellot in De Tijd.

40 reacties

  • Etienne Vanhoegaerden

    6 jaar geleden
    Wat ik niet snap is dat er nog steeds rond de luchthaven gebouwd wordt. Dit worden nieuwe klagers. Zolang er geen duidelijke richtlijnen zijn zouden al deze werken moeten geblokkeerd worden, dan pas zullen ze in actie schieten.
  • Danny Govaerts

    6 jaar geleden
    Die boel is daar heel simpel op te lossen. Een referenda met de vraag woon jij langer hier dan de luchthaven als start vraag. Is dat nee je mening de prullenmand in en wie er wel langer woond zijn mening ernstig nemen. Maar die mensen zullen geen bezwaar maken. Waar er een vliegtuig vliegt zien ze nog eens iets bewegen in de lucht.
  • joseph verbeke

    6 jaar geleden
    Die hebben telefoons met eenrichtings verkeer,je kan niet luisteren wel spreken.
  • Jean-Pierre Vercruysse

    6 jaar geleden
    Als je naast een spoorweg gaat wonen moet je verbaasd zijn als er een trein langskomt. Als in de buurt van een luchthaven gaat wonen moet je niet verbaast zijn dat er een vliegtuig langskomt. Ik woon buiten Mechelen en ik vind het fantastisch wanneer de vliegtuigen al op lagere hoogte voorbij komen meestal voor de landing!
  • Daniël Gyssens

    6 jaar geleden
    Stem toch niet meer voor die overbetaalde onbekwamen die enkel kijken naar wat ze op het einde van maand de binnenhalen.Dat er andere met bij niets moeten overleven raakt ze niet maar die zijn hun (nep)middel van bestaan waar ze zogezegd alles voor over hebben.