Mathias Mariën
Volledig scherm
© Mathias Mariën

Motorrijder komt om na zware crash tegen wagen; inzittenden komen met de schrik vrij

Langs de Isabellalaan in Zeebrugge is gisterenavond omstreeks 23 uur een motorrijder om het leven gekomen bij een zwaar verkeersongeval. De man reed met zijn motorrijder richting Knokke-Heist, toen hij in een zeer flauwe bocht plots de controle over zijn stuur verloor.

10 reacties

  • Bart Boenen

    6 jaar geleden
    Ondertussen past onze media de verkeersinformatie aan en vraagt aan de autobestuurders meer in hun achteruitkijkspiegel te kijken en zo meer rekening te houden met motorrijders. De wereld op zijn kop, zeg tegen motorrijders dat ze zich aan de verkeersregeld moeten houden!
  • yolette collart

    6 jaar geleden
    rip en sterkte aan familie en vrienden
  • Patrick De pauw

    6 jaar geleden
    De staat van de weg? Nee het gedrag van de motorrijders een bekijken zou beter zijn!rijden als gekken en veel risico nemen ja!
  • dieter devreze

    6 jaar geleden
    Ik woon in het buitenland en moet zeggen dat ik probeer nooit met de motor door België te moeten. De staat van de wegen met alle putten is zo gevaarlijk dat je gewoon teveel valrisico loopt zelfs bij traag rijden.
  • piet fluwijn

    6 jaar geleden
    Het is dan ook een slecht verlicht punt, k'heb me er ook al eens aan laten vangen een paar jaar terug maar dan met de auto.