BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Vandeput mag 150 miljoen investeren in vluchtsimulator, wapens en munitie

DefensieMinister van Defensie Steven Vandeput (N-VA) heeft van de ministerraad groen licht gekregen om vijf investeringsdossiers te lanceren. Het gaat om investeringen in munitie, wapens en een vluchtsimulator, samen goed voor ongeveer 150 miljoen euro.

35 reacties

  • anna geulen

    6 jaar geleden
    Hopelijk voor hem heeft de legerleiding al een bestemming voor die miljoenen. Eén ding is zeker het parlement onder deze NVA regering heeft er niks aan te zeggen. Zal geregeld worden onder "vrienden" in het Fornuis zeker. NVA en democratie een zeer moeilijk verhaal.
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Of je nu deze regering hebt of gekoloniseerd wordt door deze van een ander land maakt toch weinig uit. Dus is alle geld dat besteedt wordt aan defensie momenteel weg gesmeten geld.
  • Gaston Miar

    6 jaar geleden
    Haast je VDP want in 2019 is het over!!
  • erik van campe

    6 jaar geleden
    Man, man, man, hoe kun jij nog leven met een gerust geweten, of heb je dit niet ???
  • Piet Vanzonhoven

    6 jaar geleden
    Het is naief te denken dat Belgie/Europa ook maar iets betekent of zal betekenen militair op internationaal gebied, hoogstens om wat vuile klusjes uit te voeren voor t bijbedrijfje van de de amerikanen nl de NAVO in het midden oosten of afrika of om kernwapens op te slaan en zo zelf n doelwit te worden . Denk je nu echt dat zonder lid te zijn van de NAVO de russen morgen in Brussel staan? Welk land betaald er t meeste in verhouding dat t aan de NAVO verdiend? Zeker niet de VS