Russell Bullimore versus Emily Quinlan.
Volledig scherm
Russell Bullimore versus Emily Quinlan. © Facebook/Twitter

"Bully's? Die naam heb je niet gestolen": restaurantbaas nagelt afwezige klant aan de schandpaal, maar dat breekt hem snel zuur op

RestaurantsGasten die reserveren voor een restaurantbezoek en dan toch niet komen opdagen... Allesbehalve netjes uiteraard, maar valt er ook iets tegen te doen? In Cardiff (Wales) vond een uitbater er niet beter op dan de jongedame in kwestie met naam en toenaam aan de schandpaal te nagelen. "Maar ik had wel degelijk een noodgeval", beweert Emily Quinlan nu. De gefrustreerde reactie kwam Russell Bullimore alvast duur te staan. Op sociale media barstte er een storm van protest tégen zijn zaak los.

120 reacties

  • Lieve Burssens

    6 jaar geleden
    @geert vaeken: dikke zever makker. Reserveren en niet opdagen, dat is pas gebrek aan respect. Eender wat de omstandigheden zijn, een berichtje neemt masr 10 seconden in beslag.
  • Geert Vaelen

    6 jaar geleden
    Dat iemand je email en gsm zomaar bloot geeft, duidt op gebrek aan respect voor je klanten. Dat wijst op wraak. Iemand anders kan die gegevens wel degelijk gebruiken om die persoon het leven lastig te maken door spam te sturen, ongevraagde telefoontjes enz. Dat er een tafeltje leegstaat, kan zulke gevolgen niet verantwoorden. Hou die tafel dan nog even vast en geef die vrij na een half uur of zo. Als die klant dan toch nog komt, tja, te laat.
  • martin govaert

    6 jaar geleden
    Als iemand van je naaste sterft , bel je dus niemand op omdat je van slag bent ? Ook je werkgever niet ? Of je familieleden.Niet zeveren aub.... het leven gaat verder en iedereen moet eten , hoe hard het ook klinkt. Die Emely Quinlan is erop uit om munt uit dit voorval te slaan , niet min niet meer.
  • Johnny L Verhoeven

    6 jaar geleden
    Het is heel eenvoudig. Zeg bij reservatie dat je de tafel tot 30 minuten na het afgesproken uur "vasthoudt". Geef klanten die zonder reservatie komen een korting. Je zal altijd klanten hebben die de "no show" tafels zullen opvullen.
  • hugo van de velde

    6 jaar geleden
    Als hij die naam ook deelt met collegas dan kunnen ze daar ook niet meer gaan eten, dan kunnen ze juist nog ergens een broodje halen. Goed idee ! De ongemanierdheid van sommigen is hemeltergend.