VRT, Twitter
Volledig scherm
© VRT, Twitter

Massa reacties op tweet van Theo Francken: "Arabische jongeren en stenen..."

Een cameraploeg van 'Terzake' is gisteren bekogeld met stenen in de Anderlechtse probleemwijk Peterbos. Het Canvas-programma verspreidde beelden van die aanvaring op Twitter. Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken deelde de video en schreef erbij: "Arabische jongeren en stenen...", gevolgd door een peinzende smiley. 

608 reacties

  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Groot gelijk theo " de waarheid kwetst " De linkse partijen kunnen dit niet verdragen over hun kiesvee !
  • Elsje vervoort

    6 jaar geleden
    Kan NVA mij eens zeggen waarom hier niet kan wat in Oostenrijk wel mogelijk is? Wat houdt hen tegen om de immigratiewetten te verstrengen? Geef toe, het is nogal éénrichtingsverkeer dat getwitter, ze zeggen wat ze willen als het in hun kraam past maar de kritische vragen gaan ze uit de weg, als ze al mogen gesteld worden.
  • Elsje vervoort

    6 jaar geleden
    De NVA gaat nooit met een oplossing komen zolang de kiezer denkt dat de NVA zich inzet voor dit probleem. Stoere taal en twitteren zoveel je wil. De keiharde cijfers bewijzen echter dat er nog steeds massa's migranten en illegalen geregulariseerd worden. En ondertussen breken ze met veel plezier onze sociale welvaart af. Daar gaan ze zoveel niet over opscheppen.
  • Ronny Ooijen

    6 jaar geleden
    Luk Gonnissen,datgene wat de rechtse kiezer graag hoort,hard roepen en twitteren noem ik platte struisvogelpolitiek om stemmen van goedgelovige burgers binnen te halen.Bij mij is hard roepen en twitteren NIET de zaken aanpakken.Of heeft u de laatste 3,5 jaar wel enige verbetering gemerkt?Die nep nationalisten van N(V)-A gebruiken ze voor alles hetzelfde excuus.Namelijk,het is de schuld van.....
  • guido Bervoets

    6 jaar geleden
    Dat heeft met 'ander volk eerst' niks te maken, dat heeft alles te maken met respect voor mensen die er ook niks kunnen aan doen en wel de wet respecteren. Of wilt u zeggen dat alle Marokkanen en Arabieren criminelen zijn en dat we allen angst moeten hebben als we iemand van hen tegenkomen? Tweets van Francken werken zoiets in de hand en daar is NIEMAND mee gediend.