(archieffoto)
Volledig scherm
(archieffoto) © AFP

Politie naar golfclub wegens 'te traag spelende zwarte speelsters'

De politie is zaterdag uitgerukt naar een golfclub in het Amerikaanse York (Pennsylvania) voor een vreemde oproep. De mede-eigenaar van de club vond dat enkele zwarte speelsters te traag speelden en zo het doorschuiven aan de holes belemmerden. De golfclub heeft zich inmiddels geëxcuseerd.

4 reacties

  • Adam Appel

    6 jaar geleden
    De politie daarvoor bellen!??!
  • mieke jansens

    6 jaar geleden
    ginder wordt voor het minste de politie opgetrommeld
  • Philip Simons

    6 jaar geleden
    Tja,sinds Trump voelen zo'n kapitalistische onbenullen zich gesterkt in hun typische angstige reacties op gekleurde mensen hé.En dit gaat dan maar over enkele gekleurde vrouwen.Je vraagt je af,wat als het mannen waren geweest..
  • peter verbruggen

    6 jaar geleden
    racisme , een wereldwijd probleem
  1. Oplopende kosten van Döner Kebab doen alarmbellen rinkelen in Duitsland: “Maximumprijs komt er niet”

    Oplopende kosten van Döner Kebab doen alarmbel­len rinkelen in Duitsland: “Maximum­prijs komt er niet”

    De Duitse bondskanselier Olaf Scholz wordt overladen met vragen over de kosten van döner kebab, een van oorsprong Turks vleesgerecht van gekruid lamsvlees. De stijgende kosten in Duitsland van döner kebab leidt tot de groeiende vraag naar overheidssubsidies om het gerecht betaalbaar te houden. De stijging van de kosten is het gevolg van de inflatie. Het gerecht is één van de favoriete gerechten in Duitsland. Onder andere de politiek partij ‘Die Linke’ vraagt om een prijsplafond voor het enorm populaire streetfood. Maar Scholz spreekt duidelijke taal: “De maximumprijs komt er niet”.
  2. Hebben wetenschappers nieuwe genetische vorm van alzheimer ontdekt? “2 op de 100 lopen rond met gen dat de hersenaandoening kan veroorzaken”
    PREMIUM

    Hebben wetenschap­pers nieuwe genetische vorm van alzheimer ontdekt? “2 op de 100 lopen rond met gen dat de hersenaan­doe­ning kan veroorza­ken”

    Wetenschappers hebben mogelijk een nieuwe genetische vorm ontdekt van de ziekte van Alzheimer. Dat melden ze in een nieuwe wetenschappelijke publicatie in het tijdschrift Nature Medicine. Personen die twee kopieën van een bepaald gen dragen, lijken de aandoening bijna altijd te ontwikkelen. Maar om welk gen gaat het? Hoe hebben de wetenschappers dit ontdekt? En wat betekent dit nu precies? HLN Wetenschapsanalist Martijn Peters licht toe.