BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Bomenkap tegen transmigratie langs E313 pal in broedseizoen

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) heeft de voorbije dagen een aannemer stukken groen laten verwijderen langs de E313 in Ranst, in het kader van afspraken met onder meer de politie om transmigratie te kunnen aanpakken. Het struikgewas werd immers regelmatig gebruikt door transmigranten die op de nabije snelwegparking in of uit vrachtwagens stappen. De kap is nu echter pal in het broedseizoen gebeurd. AWV laat weten die timing te betreuren en heeft het over "een ongelukkige planning".

49 reacties

  • Nordine Frighem

    6 jaar geleden
    Nog nooit zo veel bomen zien kappen dees jaar , langst alle autostrade , bermen op en afritten knooppunten zitten daar ook migranten ! We hebben al zo weinig bomen moeten die er ook aan ! Vlaanderen haat bomen zo komt da over !
  • Mark Wijgers

    6 jaar geleden
    Een grote rotzooi, gewoon alles moet eraan geloven. Groen ? Niet thuis ... Was de verkiezingsslogan niet : ‘ Groen maakt gelukkig’ ...
  • paul piens

    6 jaar geleden
    Of als de vogels belangrijker worden dan de veiligheid van de vrachtwagen bestuurders .en veiligheids diensten.
  • Tony Dekeukelaere

    6 jaar geleden
    dankzij de roden en groenen die nieuw kiesvee willen importeren !!! hallo kalfo , besien ???
  • Piet Corneel

    6 jaar geleden
    Goed bezig heren ministers!!!! Waarom moet het groen verdwijnen voor transmigranten???? Verwijder die uit belgié en probleem opgelost.Schauvliege zal wéér tevreden zijn met de kap.SCHANDALIG.