Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Engelse clubs en Lyon azen op Anthony Limbombe (23)... maar die droomt van de Bundesliga

Club BruggeEuropa heeft Anthony Limbombe ontdekt. Met Huddersfield Town en Southampton tonen twee Engelse clubs - net als het Franse Lyon - belangstelling voor de smaakmaker van Club, maar die heeft zijn zinnen gezet op een avontuur in de Bundesliga. Straks rinkelt de kassa op Olympia, waar blauw-zwart mag dromen van 15 miljoen euro.

23 reacties

  • Roos Desreveaux

    6 jaar geleden
    Is voor het ogenblik de beste speler in Belgie. Ik zou hem indien mogelijk nog een jaartje laten rijpen,want eigenlijk moet hij volgend jaar bevestigen, want er zijn al vele beloften mislukt in het buitenland. zie Tielemans, bvb
  • Willem van Gullik

    6 jaar geleden
    Geert Tijs, indien Limbombe werkelijk een dikke nek heeft ( kent u hem dan persoonlijk? Spreek je vaak met hem?) dan moet hij naar Andèrlect. Dan is hij daar op zijn plaats.
  • Steven Moreels

    6 jaar geleden
    een paar minuten meegespeeld in een oefenmatch met de rode duivels en hij is een paar euro's meer waard. Tja, het momentum kan hij aangrijpen om een kans te grijpen die hij waarschijnlijk nooit meer zal krijgen.
  • Xavier Dewilde

    6 jaar geleden
    Eerst nog paar keer zijn waarde bewijzen in play off topwedstrijden! Nog geen goals totnutoe!
  • Erwin Lauwens

    6 jaar geleden
    Is de slimste van de hoop die wegwillen: in Duitsland zal hij het niet gemakkelijk hebben, maar als hij zich kan doorzetten zit hij gebeiteld voor lange tijd, en veel beter dan bij een Engelse club die vecht tegen degradatie en minder dan een jaar voor de Brexit. Vergeet niet dat er daarbij pas een akkoord is als er een akkoord over alles is. Anders een 'harde' Brexit, en wat gaan de regels voor de buitenlanders dan zijn in de voetbalcompetie daar ????