Mark Baert
Volledig scherm
© Mark Baert

Vier personen opgepakt tijdens politieactie met helikopter in Anderlechtse probleemwijk Peterbos

AnderlechtTijdens een grootschalige politieactie in de Anderlechtse wijk Peterbos zijn vier mensen opgepakt. Iedereen op straat werd gecontroleerd, net als alle auto's die de wijk wilden inrijden. Ook bij de ingangen van de appartementsgebouwen werd gepatrouilleerd, en de politie zette ook een helikopter in. Tot slot werd er gecontroleerd of er op daken voorwerpen lagen die als projectiel gebruikt konden worden.

219 reacties

  • Mario Bocque

    6 jaar geleden
    Goe bezig !
  • Eida Lam

    6 jaar geleden
    Echt? Alle vier?
  • Fredien Vandervekens

    6 jaar geleden
    Veel onkosten en weinig resultaat of meerwaarde. Gewoon omheining rond dat "gebied" met "controle aan in/uitgang. "Wijken" is een benaming uit "betere tijden". Nieuwe "maatschappijvormen" vereisen "eigentijdse" woonvormen. Leuk "realisme" is geschiedenis !
  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    De lokale politie weet áltijd wie het zijn en waar ze zitten maar ze mogen niks doen want de bevolking moet geterroriseerd blijven van de politiek.Waarom hebben we eigenlijk nog politie en justitie? Zelfs gekénde terroristen laten ze begaan!
  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    Grootschalige politieactie en dan kunnen ze er maar VIER oppakken?! Hahahaha.....te belachelijk voor woorden en dat dan nog op ónze kosten!!!