Generaal-majoor Frederik Vansina naast verschillende van zijn collega's in de Commissie voor Landsverdediging deze namiddag.
Volledig scherm
Generaal-majoor Frederik Vansina naast verschillende van zijn collega's in de Commissie voor Landsverdediging deze namiddag. © Photo News

Luchtmachtchef Vansina heeft Lockheed-memo's "nooit gezien"

20 reacties

  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    Het lijkt er op dat we verplicht zijn om het duurste gevechtsvliegtuig aller tijden te kopen ondanks het feit dat het toestel nog steeds niet voldoet. Is men dan de Fyra al vergeten? Koop tijd en breng voor enkele 100 miljoenen onze F16's in orde voor de komende 6 jaar. Als daartegen de F35 nog steeds niet voldoet kunnen we tenminste iets anders kopen.
  • Piet Vanzonhoven

    6 jaar geleden
    Als die mails dan toch openbaar waren en voor iedereen beschikbaar hoe komt het dan de een generaal ze nooit gezien heeft nuytten, de minister niet , zijn kabinet niet , wie probeer jij dan hier voor de gek te houden? Die volgens u onschuldigen zijn het krapuul en spelen politieke spelletjes, niet andersom omdat het niet in uw NVA kraam past wimpie.
  • Sigmar nuytten

    6 jaar geleden
    "Vliegen boven onze stand" , 11 juni 20160, 1:00 In dit artikel van 2016 staat reeds alles in wat die zogenaamde mails door SPA in de pers uitgebracht. Veel geheim staat er dus in die mails niet. Waarom al die heisa als alles toch reeds openbaar was en voor iedereen beschikbaar. Wie houdt men hier voor de gek met dit speltakel van vermeende geheime manipulaties?
  • philippe dusablon

    6 jaar geleden
    en als men dat niet gelooft, dan maakt men ons wel iets anders wijs!
  • censor

    6 jaar geleden
    Die "legertop" hebben allemaal een cursus "liegen zonder dat het opvalt" gevolgd. Direct na hun voorkeur voor F35 hebben ze die cursus gevolgd, blijkbaar mét succes blijkt. Cursus is er ook voor politiekers, een lange wachtrij momenteel.