Politie in Mortsel na de aanval van Antwerp-hooligans op supportersbussen van Beerschot-Wilrijk die terugkwamen van de uitwedstrijd op Lierse  op 13 augustus 2017.
Volledig scherm
Politie in Mortsel na de aanval van Antwerp-hooligans op supportersbussen van Beerschot-Wilrijk die terugkwamen van de uitwedstrijd op Lierse op 13 augustus 2017. © Marc De Roeck

14 hooligans van Antwerp en Beerschot opgepakt in onderzoek naar 'free fights'

Rechercheurs van de Antwerpse lokale politie zijn deze ochtend binnengevallen bij 17 hooligans van voetbalclubs Antwerp en Beerschot-Wilrijk. Veertien verdachten zijn opgepakt voor verhoor en worden ondervraagd over 'free fights.' Dat zijn vooraf geregelde knokpartijen tussen harde kernen van voetbalclubs. 

16 reacties

  • Gerrit Mangé

    6 jaar geleden
    Als die mannen zo graag vechten, stuur ze dan naar het leger. Daar zullen ze mss wat respect leren en kunnen ze hun te veel aan energie kwijt in een keiharde zware opleiding. Zo hebben we er nog iets aan. Zie het als gemeenschapsdienst. En als ze eruit komen zijn het hopelijk geen marginale vechtersbazen meer.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    De reactie van de betrokken clubs klinkt weer oorverdovend.......zolang de centen maar rollen is het al lang goed zeker?
  • censor

    6 jaar geleden
    De ene gaat joggen, zwemmen, anderen oefenen met elkaar in open lucht ?
  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    Dat is snel en dat alleen maar omdat ze op elkaars gezicht slagen en niemand anders lastig vallen of iets afbreken ? ze zouden beter wat meer werk steken in bendes die onze samenleving bedreigen en vernielen !
  • patrice montbelui

    6 jaar geleden
    Deze kunnen ze wel rap vinden en aanhouden , voor anderen is dit een zeer groot probleem .