AP
Volledig scherm
© AP

Afscheid van een icoon: Andrés Iniesta trekt na 22 jaar met tranen in de ogen de deur achter zich dicht bij FC Barcelona

FC BarcelonaWat al een tijdje in de lucht hing, is nu bevestigd: Andres Iniesta trekt aan het eind van het seizoen de deur bij FC Barcelona achter zich dicht. Dat kondigde hij zopas zelf aan op een persconferentie. Hij verdedigde in totaal 22 jaar de kleuren van de Spaanse grootmacht, maar kondigt pas na het seizoen aan waar zijn toekomst ligt.

48 reacties

  • Richard Tolenaars

    6 jaar geleden
    Eric Audenaert, Hij wordt te oud voor de top in Europa en in China kan hij lekker 'uitbollen" Jij zou het natuurlijk niet doen voor jet geld hé? Laat me niet lachen man! Wat een jaloezie.
  • didier de coster

    6 jaar geleden
    wat een prachtige speler, jawadde, en dat hij nu nog wa poen gaat scheppen , awel gelijk heeft hij er zijn mindere goden die het op jongere leeftijd doen en véééél minder hebben bewezen , jammer dat hij gouden bal nooit heeft gewonnen , dikke hoed af en mensen die hier commentaar op hebben zijn gewoon jaloerse nagelbijters
  • Ivan Beelaert

    6 jaar geleden
    Formidabele voetballer en altijd toch met de voeten op de grond gebleven.
  • Hans Verhelst

    6 jaar geleden
    Fantastische speler, maar vooral een ongelooflijk aimable persoon. Verschillende malen heb ik hem persoonlijk ontmoet in het dorp vanwaar zijn vrouw komt.. nooit ster allures ... geen blitsende auto... gewoonweg fantastisch!!
  • Erik Audenaert

    6 jaar geleden
    Ze doen het niet voor het geld hoor verhuizen naar een andere club . Waarom gaat hij dan naar China voetballen denk je ? Geldwolven zijn het en dan nog met tranen in de ogen afscheid nemen van je favoriete club . Je moest je schamen Iniesta .