AP
Volledig scherm
© AP

Vermeende 'Golden State Killer' voor rechter

De oud-agent die ervan wordt verdacht dat hij de Golden State Killer is, verscheen vrijdag kort voor de rechter. De 72-jarige Joseph James DeAngelo maakte duidelijk dat hij de aanklachten begrijpt.

4 reacties

  • x x

    6 jaar geleden
    100% akkoord met Eddy
  • Peter Hermans

    6 jaar geleden
    Hier kan België nog iets van leren, bewijzen, beschuldigd, voor de rechtbank, uitspraak, strafmaat. Hier is het van bewijzen, beschuldigd, verjaard en vrijspraak. Maar laat aub geen scheet in je auto want je krijgt een boete van 250.000€ als het aan schauwvliege CD&V ligt. Bende prutsers hier elke dag opnieuw. Sorry voor mijn losgelaten wrevel hier ik sta nog niet op Belgische robot modus.
  • Jef Heffens

    6 jaar geleden
    Goe werk van de politie!
  • Eddy van Dorst

    6 jaar geleden
    Als ze moeten terecht staan lopen ze ineens met krukken of in een rolstoel.De verbrandingsoven in met stoel en al.
  1. “Hij had netste huis en best onderhouden tuin. Maar soms werd hij boos. Erg boos”: buren getuigen over ex-agent die ervan verdacht wordt Golden State Killer te zijn
    Buitenland

    “Hij had netste huis en best onderhou­den tuin. Maar soms werd hij boos. Erg boos”: buren getuigen over ex-agent die ervan verdacht wordt Golden State Killer te zijn

    Ze woonden jarenlang in zijn buurt en beschouwden hem als een doodnormale, maar chagrijnige oude man. Niemand uit de rustige wijk Citrus Heights in de Californische stad Sacramento die dacht dat ex-agent Joseph James DeAngelo (72) een vreselijk geheim kon verbergen. Tot hij dinsdag werd opgepakt. Nieuw DNA-onderzoek wees hem immers aan als de ‘Golden State Killer’, de man die tussen 1976 en 1986 maar liefst 12 moorden, 45 verkrachtingen en 120 inbraken pleegde en de hele staat in een angstgreep hield.
  2. TERUGLEZEN MIDDEN-OOSTEN. Studenten eisen dat UGent samenwerking met Israëlische instellingen verbreekt: "Anders bezetten we vanaf maandag universiteitsgebouw”

    TERUGLEZEN MID­DEN-OOS­TEN. Studenten eisen dat UGent samenwer­king met Israëli­sche instellin­gen verbreekt: "Anders bezetten we vanaf maandag universi­teits­ge­bouw”

    In het Ufo-gebouw van de Gentse universiteit hebben meer dan honderd studenten een vreedzame actie gehouden om aandacht te vragen voor de situatie in de Gazastrook en voor de klimaatcrisis. De studenten van de organisaties End Fossil Gent en Ghent Students For Palestine eisen onder meer dat de UGent de samenwerking met Israëlische instellingen verbreekt. Als er niet op die vraag wordt ingegaan, dreigen ze ermee om vanaf maandag een universiteitsgebouw te bezetten. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.