WireImage
Volledig scherm
© WireImage

Collega's reconstrueren laatste dagen Avicii: "Hij leek helemaal niet op iemand die levensmoe was"

Avicii – echte naam: Tim Bergling – werd op 20 april op 28-jarige leeftijd dood aangetroffen in Oman. Uit een aangrijpende brief van zijn familie bleek dat de talentvolle dj zelf een einde heeft gemaakt aan zijn leven. In het Amerikaans muziekblad Rolling Stone blikken collega's vol ongeloof terug op zijn laatste dagen. "We hadden contact. Hij was zo trots op wat hij bereikt had, er waren nog zoveel plannen".

26 reacties

  • Judith Drexhage

    6 jaar geleden
    Waarschijnlijk opgelucht over zijn eigen beslissing. Ik heb het ook gehad met vriend die eerst heel depressief was en toen ineens een opleving maakte en vrolijk was. Juist toen niemand het meer verwachtte maakte die er een einde aan.
  • Vincent Vankeerberghen

    6 jaar geleden
    Mss iets verkeerd gepakt met zijn vrienden op hun 'feestje' Zo zijn er al veel zot gekomen hoor....
  • Andre Etzy

    6 jaar geleden
    Je weet maar nooit of was hij zich zelf niet meer door bepaalde middelen want ze wisten toch ni wat hij laaste 24 u deed.
  • Rushmore Peetermans

    6 jaar geleden
    Ik heb naar de documentaire gekeken een stuk toch, om te begrijpen wat er zooo speciaal en anders aan deze gast was, maar het was ondanks zijn zgz gehate sterrenstatus een omhoog gevallen etter, die er lol in had de mensen die hem rijk maakte te laten wachten met zijn zo belachelijke tim time. Geen goesting om fans te zien enz. Hij heeft een paar heel mooie nummers gemaakt en daar stopt het dan ook , voor hem definitief wat altijd spijtig is.
  • Rushmore Peetermans

    6 jaar geleden
    Daar gaan we nog eens, dirne mens staat meer in de belangstelling dan torn hij nog leefde. Heeft zijn entourage er nog niet genoeg aan verdiend? Dan moet zijn zgz nieuwe plaat nog uitkomen, en daarna de best of.