Avicii (1989-2018), foto uit 2013.
Volledig scherm
Avicii (1989-2018), foto uit 2013. © BELGAIMAGE

"Broer reisde naar Oman maar kwam te laat om Avicii te redden"

De broer van de overleden Zweedse superster-dj Avicii (28) is op 20 april zijn broer naar Oman achterna gereisd nadat de familie verontrustende signalen had opgevangen. Dat meldt een bron aan het Amerikaanse showbizzmagazine People. 

10 reacties

  • BramFaye Van Der Cruyssen

    6 jaar geleden
    Zijn laatste nummer "Heaven" is een aanwijzing naar zijn dood .... Hij neemt afscheid van familie en vrienden .... Heel jammer ! Je wordt gemist Tim, je bent uniek, een inspiratiebron voor velen en voor mij. Jou muziek heeft me gesteund in moeilijke en gelukkige momenten. Wetende dat je nooit meer muziek zal maken die steun en emotie geeft :-( ... No words !
  • Peter Buyck

    6 jaar geleden
    Respect voor de overledene... kunnen we hem laten rusten in vrede ipv al die 'sorry'-berichtgeving en gespeculeer over de omstandigheden?
  • Mich Vanderhoydonck

    6 jaar geleden
    Net zoals bij de top- voetballers,renners,athleten,managers etc. én hun kinderen Is een fake leven leiden gevaarlijk om te “sneuvelen “ op je levenspad . Nu aub stoppen met te berichten over de dj.
  • pascal de groote

    6 jaar geleden
    Weet niet of er veel drugs zijn in Oman, alcohol overdosis zal het ook niet zijn dus eerder een warm bad en een scherp mes, luisterend naar zijn eigen muziek op repeat. Maar dit is uiteraard speculatie.
  • Marc Sierens

    6 jaar geleden
    Het is zo stilaan genoeg geweest rond Avicii,dagenlang al dezelfde uitleg,en niemand mag weten wat de doodsoorzaak is.