VIER
Volledig scherm
© VIER

Een trio en een prostitueebezoek: de 'bedgeheimen' van Andy Peelman verbazen iedereen

Andy Peelman (34), inspecteur Koen Baetens in de VTM-reeks 'De Buurtpolitie', deelde vanavond zijn bedgeheimen met James in 'Gert Late Night'. En dat deed de acteur behoorlijk... letterlijk.

13 reacties

  • dominique van damme

    6 jaar geleden
    Hij weet niet waar vader is???? Hij trekt op zijn pa in showbiss zitten en frietjes bakken zijn ma heeft 1ste man laten zitten waar is half broer daar spreekt hij ook niet van blijf met 2voeten op de grond andy
  • Marc Brees

    6 jaar geleden
    In de buurtpolitie gedraagt hij zich kinderlijk en verwent, wel, in 't echte leven blijkbaar belachelijk.
  • Koen Versus

    6 jaar geleden
    @ Hugo van de Velde: Respect hebben voor iemand die een kind maakt en er niet voor zorgt?.. die vader is een schande en een lafaard! Dus respect verdient hij zeker niet! Wat een domme uitspraak..
  • Bert D'Hondt

    6 jaar geleden
    Ik heb niks tegen Andy, topkerel met het hart op de tong. Maar soms vraag ik me af of zijn uitspraken en zijn bekendheid hem nu geen parten spelen in zijn échte job. Is het überhaupt nog verenigbaar?
  • Caroline Bex

    6 jaar geleden
    Shame on you, Andy. Als politieagent in het Brusselse weet je als geen ander welke misbruiken er bestaan in de wereld van de prostitutie en mensenhandel... Of heb je oogkleppen op misschien en denk je dat die vrouw graag aan je pieseloetje komt voor 50 euro?