Prins Harry en Meghan Markle.
Volledig scherm
Prins Harry en Meghan Markle. © EPA

Halfbroer Meghan Markle waarschuwt prins Harry in handgeschreven brief: "Je kunt nog terug"

In een handgeschreven brief heeft de broer van Meghan Markle alarm geslagen over zijn halfzus en haar huwelijksplannen. Showbizz-website In Touch heeft de brief aan prins Harry afgedrukt. Daarin waarschuwt Thomas Markle hem dat het ‘nog niet te laat is’ om de bruiloft af te blazen.

10 reacties

  • frieda schaut

    6 jaar geleden
    de halfbroer is ook geen doetje, laat harry en meghan gewoon met rust, de tijd zal het uitwijzen of het huwelijk een vergissing was!
  • Anne Nonsia

    6 jaar geleden
    Nederlands-Ierse voorouders? Dus oranjemannen die in Noord-Ierland katholieken gaan verkrachten en vermoorden zijn in ruil voor een stuk grond en al wat ze konden plunderen. Schone historiek. Maar ja, bij de Engelse royals zullen ze dat wel als een pluspunt beschouwen, aangezien die oranjemannen dat op hun vraag daar gaan doen zijn.
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Didier: het huwelijk van Edward VIII met de Amerikaanse Wallis Simpson was anders wél een gelukkig huwelijk dat duurde "tot de dood hen scheidde".
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    deze brief zal wel veel waarheid bevatten ... dit huwelijk zal wel na tijd eindigen in een scheiding want de Engelse adel huwt nooit met buitenlanders en indien wel dan eindigt dit steeds op een scheiding
  • paul lemmens

    6 jaar geleden
    dat blauwe bloed is geen garantie van intelligentie