BELGA
Volledig scherm
© BELGA

VIDEO: Commotie alom in Jan Breydel: deze vijf fases zorgden voor controverse

Play-off 1Scheidsrechter Lawrence Visser had samen met zijn collega's in het busje de handen vol in het Jan Breydelstadion. De videoref, gespreksonderwerp nummer één in play-off 1, werd tijdens Club Brugge - Anderlecht opnieuw druk gesolliciteerd. Deze vijf fases zorgden voor heel wat commotie. Al vinden wij naar onze bescheiden mening dat de videoref alleen bij de penaltyfase tussen Vanaken en Gerkens in de fout ging. 

14 reacties

  • Gino Ollevier

    6 jaar geleden
    Var zal nooit of te nooit werken,het is altijd de beslissing van een mens en niet iedere keer dezelfde dus verschillende meningen. Ook maakt het het plezier voor de supporters kapot,bv als er doelpunt valt en er gejuicht word zijt ge soms pas 3 minuten later zeker dat het geldig is wel ik zeg u de vreugde is al veel minder in het stadion. In Juventus-Bologna duurde het meer dan 4 minuten voor een strafschop kon genomen worden,ge staat daar als speler maar te wachten voor ge moogt trappen.
  • Leon Mertens

    6 jaar geleden
    Onbekwame scheids floot duidelijk in het voordeel vam RSCA een gelijkspel zou een juiste uitslag geweest zijn en Brugge speelde weer niet goed en zal geen kampioen worden Standard is de beste ploeg als ge met 5 0 wint hebt ge de Var niet nodig ,donderdag op RSCA winnen en derde hond gaat lopen met het been maar let supporters de Var staat klaar voor RSCA ! ,!
  • Frans Vanderstappen

    6 jaar geleden
    Hier objectieve reactie FCB supporter. 1/ penalty op Van Aken niet gefloten 2/als doelpunt Diabi op anderlecht afgekeurd word dan moet dat van teo zeker afgekeurd worden. 3/ sels doet alle moeite om bal die over de doellijn is toch nog voor die lijn te moffelen. 4/ Vossen word onterecht buitenspel gefloten in de 16. Na dat AA Gent door de var uit de titelstrijd werd gefloten is het nu de beurt aan FCB Dit potje riekt niet meer, het stinkt. Conclusie: 2-1 is de juiste uitslag.
  • philippe debois

    6 jaar geleden
    Hier objectieve reactie rsca supporter. 1/ Penalty had gekund ondanks geen intentie gerkens 2/ Zelfs joos zag het. "Arm pal tegen het lijf" 3/ Geen offside teo. Je ziet duidelijk been verdediger verder dan teo's tegen virtuele lijn. 4/Bal sels niet over de lijn. Conferatur wim de coninck. Zie schaduw bal op lijn. 5/Duidelijke schwalbe Dennis, om die reden door calimero Leko ingebracht. Conclusie: blijft 1 - 2.
  • Etienne De Bondt

    6 jaar geleden
    Weer een wedstrijd naar de vaantjes geholpen door ons onbekwaam scheidsrechters korps. Deze aanfluitingen van arbiters zouden in het buitenland nog niet de miniemen mogen blazen, maar ja een zwakke competitie levert zwakke arbiters zeker.