Het interview met een bijzonder emotionele Leko: "Ik moet gewoon zwijgen, naar binnen gaan en huilen. Huilen omdat iemand je uitlacht. Met je inspanningen, met je droom"

79 reacties

  • Yannik Samoy

    6 jaar geleden
    Goethals zou zeggen: niet zeveren, spelen.
  • Werner Gielis

    6 jaar geleden
    ge zijt misschien wel ne goeien trainer, maar ik denk dat ge nog veel kleenekskes gaat nodig hebben met dit niveau van uw ploegske, dat alleen nog punten haalt in het wereldkampioenschap schoonspringen op het droge !!
  • Marko Decandt

    6 jaar geleden
    Leko moet nu ook niet overdrijven, het vat is al lang af bij Brugge. Leko zegt precies dat ze nu enkel in deze wedstrijd alles verloren hebben, maar wat heeft Brugge sinds 2018 nog gedaan? Ik denk dat je de overwinningen sindsdien bijna op 1 hand kan tellen. Had Brugge echt zo sterk geweest zoals iedereen altijd zit te roepen, hadden de playoffs zelf al overbodig geweest en hadden ze al lang mathematisch kampioen geweest.
  • kris walraevens

    6 jaar geleden
    Hahahahahaha en van Deschacht blijf je af,
  • Danny PEIRLINCKX

    6 jaar geleden
    Het feit dat Brugge verloren heeft is heel simpel gewoon te klein en als ze zo verder doen zullen ze 3de eindigen ,in Po geen kampioen waardig . Wat Bart betreft ze zouden hem aan de deur moeten zetten, in de bond zetelen en bij club dat kan niet en dan die domme commentaar , en leko is een klein kind dat ze zijn lolly afgenomen hebben