© Vijf

‘Temptation’ Joshua gaat naakt in datingprogramma

“Even het ijzer smeden wanneer het heet is”, moet ‘Temptation Island’-verleider Joshua Feytons gedacht hebben na zijn avonturen met Megan en Chloë in Thailand. De blonde man gooit zijn looks, incluisief zijn ‘floshua’, binnenkort in de strijd in datingshow ‘Adam Zkt. Eva VIPS’.

vwh

De 21-jarige Joshua vertrekt binnenkort weer naar een tropisch eiland, deze keer voor de naakte Nederlandse datingshow. Dat werd aangekondigd in een aflevering van entertainmentprogramma RTL Boulevard op de Nederlandse zender RTL 5. Wie zijn kans wil wagen bij Joshua, diens hartje (een beetje) werd gebroken door ‘Temptation’-verleidster Chloë, kan zich nog inschrijven via deze link. De enige vereiste is dat je je kleren niet aantrekt op het eiland. Benieuwd of de motorcrosser de liefde van zijn leven zal vinden…

Het is niet de eerste keer dat bekende personen deelnemen aan de naakte datingshow. Eerder toonden ook ‘Sterretje’ uit ‘Oh Oh Cherso’ en de voormalig Olympische zwemster Inge De Bruijn wat ze in huis hebben.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER