Antwerps burgemeester Bart De Wever.
Volledig scherm
Antwerps burgemeester Bart De Wever. © Photo News

"Mooi evenwicht": Antwerpse N-VA maakt bijna volledige lijst bekend

N-VA heeft de bijna volledige lijst bekendgemaakt waarmee de partij in oktober naar de gemeenteraadsverkiezingen in Antwerpen trekt. 49 van de 55 kandidaten zijn nu bekend, mogelijk zitten er nog nieuwkomers bij de overblijvende plaatsen. Twee huidige gemeenteraadsleden nemen afscheid.

18 reacties

  • hugo bernaerts

    6 jaar geleden
    Kunnen oppergraaier Leterme een plaats geven op de lijst uit dank voor het kartel en de redding van NVA in 2008. En een fictief antwerps adres kan geen probleem zijn.
  • Chris Volders 2

    6 jaar geleden
    Sorry maar onze drie stemmen gaan niet meer naar de NVA? de kracht van verandering zijn hun grootste leugens ooit, VB krijgt terug onze stemmen, zie het als een wake up call.
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Gemakkelijk kiezen voor de Antwerpenaren als ze voor groen kiezen mogen ze alleen nog met paard en kar de stad in.Moet iedereen opleiding volgen compostbak aanmaken en als ze op verlof kunnen moeten ze naar Turkije.Stem je socialisten dan word elke kassa die er is in Antwerpen vakkundig leeggemaakt met valse facturen.Dus NVA de enige goede keus nog een jaar of tien en Antwerpen zal opgekuist zijn.Na dertig jaar wanbeleid en de Antwerpenaren te bestelen.
  • Andté Herbots

    6 jaar geleden
    Rosanne, ge doet maar uw partijtje komt toch nooit aan de bak.Spijtig voor u nietwaar.
  • Roland Peeters

    6 jaar geleden
    Nu de lijst bekend is graag wat ze verdienen,want dat kluwen is nog niet bekend gemaakt bij de nva,al haalt dat niets uit. Politiekers verander je niet,zie oa Leterme,Van Snick.