Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © REUTERS

Lijk in Franse Alpen blijkt sinds vorig jaar vermiste Belg te zijn

Een lichaam dat op 6 april in de Franse Alpen werd aangetroffen, is dankzij dna-analyse geïdentificeerd als het stoffelijke overschot van de 24-jarige Adrien Mourialmé, een uit de provincie Namen afkomstige Belg die sinds 5 juli 2017 als vermist gold. 

0 reacties

  1. LIVE OEKRAÏNE. Nieuwe Russische raketaanvallen op Oekraïne - “Al meer dan 465.000 Russische soldaten uitgeschakeld in Oekraïne”
    LIVE OEKRAÏNE
    289

    LIVE OEKRAÏNE. Nieuwe Russische raketaan­val­len op Oekraïne - “Al meer dan 465.000 Russische soldaten uitgescha­keld in Oekraïne”

    Rusland heeft tijdens het orthodoxe paasfeest nieuwe drone- en raketaanvallen uitgevoerd op Oekraïne. Minstens twee mensen zijn omgekomen. Volgens Britse militaire inlichtingendiensten zijn ook al meer dan 465.000 Russische soldaten gedood of ernstig gewond geraakt in Oekraïne sinds de invasie op 24 februari 2022. Rusland stuurde dan weer een waarschuwing de wereld in: als Oekraïne met steun van het Westen de Krim of de Krimbrug aanvalt, zal er een verwoestende wraakactie volgen.Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.
  2. Moordenaar Maëlys bekent dat hij militair gedood heeft. Heeft hij ook iets te maken met verdwijning van 24-jarige Belg?
    Moord

    Moordenaar Maëlys bekent dat hij militair gedood heeft. Heeft hij ook iets te maken met verdwij­ning van 24-jarige Belg?

    De moordenaar van Maëlys De Araujo (9) heeft toegegeven dat hij ook een militair om het leven gebracht heeft. In september werden de stoffelijke resten van Arthur Noyer teruggevonden in de Franse Savoie. Nordahl Lelandais bekende de feiten toen hij gisteren naar die plek gebracht werd. Uitleggen hoe hij de 24-jarige man precies vermoord heeft, deed hij echter niet. Speurders vrezen nu dat Lelandais nog meer op zijn kerfstok heeft. Alle onopgeloste zaken uit de omgeving zullen opnieuw onderzocht worden. Ook de verdwijning van een 24-jarige Belg komt daarbij aan bod.