Joseph James DeAngelo, de verdachte 'Golden State Killer'.
Volledig scherm
Joseph James DeAngelo, de verdachte 'Golden State Killer'. © AP

"Golden State Killer zag als kind hoe zijn zusje van zeven door twee mannen verkracht werd"

In de Verenigde Staten is nieuwe informatie naar buiten gekomen in verband met het onderzoek naar Joseph James DeAngelo, de man die beschuldigd is van twaalf moorden in Californië in de jaren zeventig en tachtig. Als kind zou de vermoedelijke moordenaar gezien hebben hoe zijn kleine zusje van zeven door twee mannen verkracht werd.

25 reacties

  • Leo Duym

    6 jaar geleden
    Ik lees: ‘Ann Wolbert Burgess, een psychiatrieprofessor die de achtergronden van seriemoordenaars voor de FBI heeft onderzocht, gelooft dat het incident een soort verkrachtingsfantasie heeft doen ontstaan bij DeAngelo.’ -- M.a.w. onze vrouwen en dochters staat nog wat te wachten met al die oorlogsvluchtelingen. Zoek op: Topofficials die zeggen dat criminaliteit vier keer zo hoog is, moeten vertrekken.
  • Leopold Vanhoof

    6 jaar geleden
    Ja, ja hij kon er zelf niets aan doen.
  • Guido Swerts

    6 jaar geleden
    In deze gruwelijke zaak doen "verzachtende omstandigheden" niets terzake..
  • Tania Janssens

    6 jaar geleden
    Waarom moeten we dat begrijpen, die man is een monster.
  • fanny steylaerts

    6 jaar geleden
    Een excuus-crimineel. Typisch. Medelijden wekken, met een al of niet waargebeurd jeugdtrauma, daarbij een zielig gezicht trekken en als kers op de taart, in een rolstoel moeten vervoerd worden. Geen eieren onder leggen, hij had met zijn slachtoffers ook geen medelijden.