Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Hamilton knalt in Barcelona met sprekend gemak naar tweede opeenvolgende zege, Vandoorne haalt finish niet

Formule 1Lewis Hamilton heeft met groot overwicht de Grote Prijs Formule 1 van Spanje gewonnen. De Brit was in zijn Mercedes-bolide op het circuit van Barcelona-Catalunya de beste na 66 rondjes en verstevigt daardoor zijn eerste plek in de WK-stand. Zeker ook omdat Sebastian Vettel (Ferrari, vierde) naast een podiumplaats greep. Stoffel Vandoorne, gestart op plaats elf, moest in zijn McLaren de strijd vroegtijdig staken. Iets minder dan twintig rondjes voor de finish begaf de versnellingsbak van de West-Vlaming het.

17 reacties

  • jans van Oosten

    6 jaar geleden
    De Max haters zijn pots wat minder in hun zure pennen gekropen! Waar is Remusje Bogaert o.a? Normaal staan ze toch altijd op de eerste rij om hun jaloerse gal te spuwen op alles dat benoorden Belgie ligt.
  • Ricardo Paulssen

    6 jaar geleden
    Suze Vanhaasdonck, precies dat dus! Zal wel komen omdat Grosjean geen Hollander is...
  • Senninha Goossens

    6 jaar geleden
    Hammertime zoals in de beste periode.
  • Suze Vanhaasdonck

    6 jaar geleden
    Zeer goede race van Max Verstappen. Wel bijzonder dat er geen enkele reactie op de zeer gevaarlijke actie van Grosjean wordt gegeven.
  • Marc De Roeck

    6 jaar geleden
    Vandoorne kan kiet met een auto rijden ! Toch leuk die reacties van mensen die allicht nooit in hun leven het stuurwiel van een racewagen in handen hebben gehad of zullen hebben.